Členstvo v SZV ZO SENEC

V záujme podpory včelárstva, hlavne v okrese Senec, pozývame všetkých včelárov, ktorí včelária na tomto území, aby vstúpili do našej Základnej organizácie Slovenského zväzu včelárov (ZO SZV Senec). Získate aktuálne informácie rozhovormi s miestnymi včelármi, postrehy a triky ohľadom chovu včiel, zvládaní chorôb a ich liečení, o možnostiach finančných náhrad strát včelstiev vplyvom stanovených kritérií, možnosti zúčastniť sa prednášok, výstav, súťaží so svojím medom, možnosť čerpať dotačný plán pomoci z európskych prostriedkov.

Vaše včelstvá budú pravidelne kontrolované, aby ste neprišli vplyvom vážnej choroby o celú včelnicu.

Členstvo je hradené z prijatej dotácie. Z prijatej dotácie sa okrem členského poplatku za včelstvá, platí aj príspevok na chod organizácie. Zvyšnú sumu obdrží včelár.

Možnosť dohodnúť si dodávku pohárov a viečok na med za lepšie ceny. Nákup medonosných rastlín za výhodnejšie ceny. Pre aktívnych členov možnosť dostať sa do pracovných funkcii zväzu, a tak dostávať priame informácie z centrály Slovenského zväzu včelárov.

Prihláška za člena SZV ZO Senec

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Predseda SZV ZO Senec, Ing. Daniel Kaplán,  +421 949 695 101, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Tešíme sa na spoluprácu ;)